Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jack Russell

18. 4. 2011 12:10
HDP jednotlivých států USA ve srovnání

s HDP ostatních států světa. Kentucky-Česko, West Virginia-Slovensko, South Dakota-Bulharsko, Havaj-Vietnam, Utah-Ukrajina, Nevada-Maďarsko, New York-Rusko, Idaho-Angola, Oregon-Malajsie, California-Itálie, Washington-Dánsko, Minnesota-Rakousko, Arizona-Finsko, Ohio-Belgie, New Yerssey-Švýcarsko, Florida-Austrálie, Virginia-Saudská Arábie atd. Tím chci říct, že výše HDP nemá s komunisty co dělat. Přestaňte se na ně vymlouvat. Žádná seriozní statistika toho, co po r. 1990 komunističtí funkcionáři rozkradli neexistuje. Nebo že by platilo "100x opakovaná lež se stane pravdou"?

0 0
možnosti

Jack Russell

18. 4. 2011 12:16
Re: HDP jednotlivých států USA ve srovnání

Ještě dodatek: 18 států USA je na tom s HDP jako státy Západní Evropy, 19 jako země třetího světa a 8 jako bývalé země Východního bloku. (zdroj Wikipedia - heslo USA).

0 0
možnosti

jáša

17. 4. 2011 19:19
Dobře Vám tak.

To znechucení Vám docela přeju. Už uběhlo jednadvacet let od cinkání kličema a třinást let z toho vládne tkzv.pravice. Hned od prvního roku jejího vládnutí bylo celkem jasné o čem to je, a komu to všechno prospíva. Jenom český pravičák je slepý a hluchý. K prozření mu (snad) bude konečně stačit současná krizová situace. Je to bolestivé, ale (snad) už to bude stačit.

0 0
možnosti

Alfie

17. 4. 2011 22:29
Re: Dobře Vám tak.

Ještě kdyby tak ta vláda levice byla lepší :-)

0 0
možnosti

rodd

17. 4. 2011 19:17
Demokracie

vyžaduje i osobní angažovanost většiny populace, a to lidi zatím nemají zažité ... . To co se děje, ten úpadek jen vystavuje nám všem občanům účet naší (ne)angažovanosti ve věcích veřejných i osobního života. Můžeme tedy nadávat jen sami na sebe, neboť se jen vezeme a nic vlastně pro to vlastně neděláme, jen očekáváme že se to udělá jak si samo, nebo někdo za nás ... .

0 0
možnosti

Paeris Kiran

18. 4. 2011 0:09
Re: Demokracie

Není nejmenší důvod se v čemkoli aganžovat. Spíš mě otravuje že se někteří lidé snaží angažovat v mém jménu. Já NECHCI aby se kdokoli za mě angažoval.

Nejefektivnější je vždy dělat to nejmenší možné minimum. Stojí to nejméně nákladů. Místo toho tu jsou v podstatě už od roku 1918 kteří se pořád snaží něco kolektivně budovat.

Nebudujme kolektivně nic. Pokud někdo něco chce ať si buď zařídí sám nebo přemluví lidi aby mu s tím dobrovolně pomohli. Ale ať tím neobtěžuje lidi kteří se toho nechtějí účastnit.

0 0
možnosti

Lou.

17. 4. 2011 18:56
jo to

uz je takovej narodni folklor, byt zhnuseny a otraveny.Kdyz uz se neda (neda ?) nic zmenit, tak aspon nadavat.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 932x
Božím dopuštěním básník, možná spisovatel - stařík, který se dožil jednadvacátého století a chce v něm ještě nějakou chvíli žít. Jsem přítelem mladých, sebevědomých a odvážných lidí, pro které ještě krása,láska a poezie (imaginace) něco znamenají.
http://www.stanislav-vavra.cz

Seznam rubrik