Diskuse

Velezrada?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I59v88a67n 23M93a24r22e94k

27. 2. 2013 20:53

A propos>>>a nebylo jich zrovna tolik jako "sedmadvacet Českých pánů"? (Mám obavu aby je nestihl stejný osud) ! R^ 8-o

2 0
možnosti
Foto

I81v97a90n 12M65a61r84e63k

27. 2. 2013 20:49

Sedmadvacet datrmošlapů ze senátu se probralo ze svého zimního spánku a zjistilo že je třeba udělat něco pro své zviditelnění  ? ! ? ! Rv Rv Rv

8 1
možnosti

Myslím, že je žaloba nesmyslná, ale od toho je tady ÚS, aby nám řekl, že je to nesmysl. Nevidím problém v tom, že někdo má nějaký pohled na věc a druhá strana odlišný, prostě nám to soud rozsoudí.. od toho je prostě právní stát. Myslím, že ve finále to navodí u hlupáků dojem, že je amnestie v pořádku a to nakonec Klausovi přinese body..

3 6
možnosti

Neznám slova prezidentské přísahy , ale není tan něco o tom, že prezident má vykonávat svou funkci ve prospěch národa ? A co dělal Klaus ? Není to jenom amnestie.

Klaus se choval jako středověký monarcha.Rv

3 13
možnosti

Konečně senátoři udělali něco, za co jim tleskám.

Je ostuda, že něco podobného naši zastupitelé neudělali při hanebné amnestii udělené Václavem Havlem.

Amnestii nevnímám jako akt soucitu, ale políček všem objetem tresných činů. Zločinci mají spoustu práv, všemožnou ochranu a když už se je konečně podaří chytit a potrestat, tak přijde amnestie. Hanba!

4 11
možnosti

Žaloba 27 ubožáků je nejtrapnější politické divadlo od revoluce.Konečně jsem pochopil proč nějaký poslanec řekl o některých voličích,že jsou lůza.Stačí,když se část národa nechala koupit za 30 stříbrných.Ani děvka by nešla za 30kč.Každý kdo souhlasí s žalobou tak vůbec nechápe že velezrada je něco jako bezprostřední mimořádné ohrožení  bezpečnosti a suverenity státu

16 4
možnosti
Foto

Mně by zajímalo zda všichni ti co argumentují ústavním právem prezidenta udělit amnestii, dokáží přemýšlet tak daleko, že i podání žaloby na prezidenta je ústavním právem, pro změnu senátorů. Nebo byste chtěli ponechat práva jen Klausovi a senátorům ne?

5 10
možnosti
Foto

Pane Michale, policie ČR mě může obvinit  z mnoha trestných činů, možná ze všech. Musí k tomu mít jedinou věc: Dostatek důkazů. Ale policie mě nemůže obvinit ze znásilnění jen proto, že  jsem nositelem základní mužské ozdoby.

Každému policistovi, který by si na někoho vykonstruoval trestný čin by hrozilo kárné řízení a vyhazov. Bohužel, fantasmagorickým senátorům, kteří, podle Vás "mají právo" nehrozí nic.

6 1
možnosti

Vážený pane autore.Ona je velezrada asi opravdu příliš silné slovo.Na druhé straně jak lze dát panu Klausovi najevo ,že když je něčeho moc,tak je toho příliš?Jste přesvědčen,že tvůrce ústavy mohl předpoKládat,že se prezidentem může stát člověk,který dá amnestii lidem,kteří jsou stíháni za rozkradení majetku České republiky?

      Jistě jste také slyšel bonmot,že pan prezident Havel odměňoval své kamarády udělením medaile a pan prezident Klaus své přátele vytahuje z vězení.Na tom  je bohužel značná dávka pravdy.

5 12
možnosti
Foto

Opravdu rozkradli republiku ? Nevím jak jste na to přišel. Já kudy chodím nikde nevidím rozkradeného.  Pokud myslíte, že když abolice dotkla 327  kauz  z toho 5 procent velkých kaut a 13 procent trestných činů hospodářských, které leží u soudu  dvanáct let, bez konečného rozsudku je důvodem žalovat prezidenta.  Na soudech leží do současné doby 300 000 tisích trestních řízení. Nehledě k tomu, že u kauz u kterých bylo trestní stíhání zastaveno se jednalo o nevinné osoby, protože je žádný soud za více jak osm let, nebyl schopen rozhodnout o jejich vině či nevině.

11 2
možnosti

František Bublan (ČSSD), Miroslav Antl (BEZPP- bez politické příslušnosti), Eliška Wagnerová (BEZPP), Jiří Dientsbier (ČSSD), Miroslav Nenutil (ČSSD), Miroslav Krejča (BEZPP), Miloš Janeček (ČSSD), Marta Bayerová (KSČM), Tomio Okamura (BEZPP), Zdeněk Michálek (BEZPP), Radek Sušil (ČSSD, Jan Žaloudík (BEZPP), Eva Syková (BEZPP), Petr Šilar (KDU-ČSL), Alena Dernerová (Severočeši.cz), Jan Horník (BEZPP), Vladimír Plaček (ČSSD), Alena Gajdůšková (ČSSD), Ivo Bárek (ČSSD), Jiří Šesták (HOPB), Pavel Lebeda (BEZPP), Božena Sekaninová (ČSSD), Eva Richtrová (ČSSD), Hassan Mezian (ČSSD) Miloš Malý (ČSSD), Jan Veleba (BEZPP), Pavel Trpák (ČSSD) a Zdeněk Škromach (ČSSD

9 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 932x
Božím dopuštěním básník, možná spisovatel - stařík, který se dožil jednadvacátého století a chce v něm ještě nějakou chvíli žít. Jsem přítelem mladých, sebevědomých a odvážných lidí, pro které ještě krása,láska a poezie (imaginace) něco znamenají.
http://www.stanislav-vavra.cz

Seznam rubrik